liveincuracao.com

advertising | contact

Curacao information - LiveInCuracao.com

2008-04-10 Martinair verstevigt deze winter marktp

Martinair verstevigt deze winter marktpositie ‘Greater Caribbean’ 

Schiphol, 9 april 2008. Martinair biedt met ingang van het winterseizoen 2008/2009 een forse uitbreiding aan van vluchten naar het Caribische gebied. Het nieuwe intercontinentale vluchtenschema loopt van 28 oktober 2008 tot en met 28 maart 2009.

Vanaf de winter vliegt Martinair zeven keer per week op Curaçao, waarvan drie keer in combinatie met Aruba. Met de dagelijkse vlucht naar Curaçao vliegen we drie keer meer dan in deze zomer, naar Aruba vliegen we één keer meer.

De bestemmingen van Martinair bevinden zich de komende winter allen in de ‘Greater Caribbean’. Het accent ligt daarbij op de dagelijkse vlucht vanuit Amsterdam naar Miami en met American Airlines door naar Costa Rica (San José), vijf keer naar Mexico (Cancun) en Cuba (Havana en Varadero) en drie keer naar de Dominicaanse Republiek (Punta Cana en Puerto Plata). Suriname (Paramaribo) blijven we twee keer per week aanvliegen.

Met het nieuwe winterschema is Martinair er grotendeels in geslaagd om de voorgenomen doelstellingen te verwezenlijken. De focus ligt daarbij op een efficiëntere indeling van het netwerk, met bestemmingen die met hoge frequentie en non-stop worden aangevlogen.