liveincuracao.com

advertising | contact

Curacao information - LiveInCuracao.com

2008-08-04 Weddingplanners International introduce

PERSBERICHT
Bilthoven, 30 juli 2008

Weddingplanners International introduceert opleiding tot weddingplanner op Curaçao.

In november van dit jaar zal Weddingplanners International de opleiding tot professioneel weddingplanner  introduceren op Curaçao. Deze zeer exclusieve opleiding speelt in op de steeds groter wordende  trouwmarkt op de Nederlandse Antillen.

De heerlijke eilanden van de Nederlandse Antillen zijn sprookjesachtige trouwlocaties voor bruidsparen. De Opleiding voor Weddingplanners in Nederland en België, ook wel OWPN/OWPB genoemd, wil haar activiteiten naar de Antillen uitbreiden. Al ruim drie jaar is Weddingplanners International het meest ervaren opleidingsinstituut in deze branche. Naast de OWPN zijn zij de Beroepsorganisatie voor Weddingplanners in Nederland en België (BWPN). De BWPN maakt zich sterk voor de belangen van weddingplanners en hun opdrachtgevers.

Steeds meer bruidsparen vertrouwen de organisatie en de coördinatie van hun bruiloft toe aan een professionele weddingplanner. De opleiding van Weddingplanners International maakt het voor u mogelijk om in te springen op deze aanhoudende trend. Op deze manier kunt u de bruidsparen op een professionele manier bijstaan om van hun trouwdag een bijzondere belevenis te maken.

Op de website www.bwpn.eu vindt u meer informatie over deze unieke en zeer exclusieve opleiding.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie: Angelique van Oosterbosch. Te bereiken: ma. t/m vr. van 9.00 uur tot 17.00 uur.