liveincuracao.com

advertising | contact

Curacao information - LiveInCuracao.com

2008-10-14 Kinderboekenbal 2008 Zinnenverzinzin

Persbericht:

Kinderboekenbal 2008 Zinnenverzinzin

Bruna en Landhuis Brakkeput Mei Mei organiseren op zondag 19 oktober aanstaande voor het tweede jaar achtereen het Kinderboekenbal!
Dit jaarlijks in oktober terugkerend bal wordt in oktober georganiseerd ten tijde van de kinderboekenweek. Bruna viert de kinderboekenweek dit jaar van 22 oktober tot en met 2 november in de winkel.  Het thema van dit jaar is poëzie en speciaal ter gelegenheid van de Kinderboekenweek 2008 schreef Joke van Leeuwen onderstaand gedicht dat het onderwerp van dit jaar aangeeft:

Zinnenverzinzin

Soms kun je zinnenverzinzin hebben:
Zin om de zinnen die zingen van binnen
Naar buiten te spinnen als spinnen hun webben.
Zodra je begint is er al een begin
Een zinnenvanbinnenverzinzin

Tijdens het kinderboekenbal worden diverse activiteiten georganiseerd in het verlengde van het thema poëzie. Zo kunnen de kinderen hun eigen geschreven gedichten voordragen, geeft Ivan Soliana  een rap- en breakdanceworkshop, wordt er weer een spannende speurtocht uitgezet, vertelt Germaine Jong Loy het Nanzi verhaal met muziek en dans,  komt Tom Presti goochelen, organiseert Charlotte Doornhein de interactieve sessies ‘Kwijlende draken en stoere ridders’, Ompi Tio en tanchi Terry vermaken de kids met ritmische poëzie, en zijn er nog veel meer leuke activiteiten!

Het kinderboekenweek geschenk van dit jaar; “Vlammen” geschreven door Hans Hagen wordt tijdens het kinderboekenbal door de Bruna gratis aangeboden bij de aankoop van min. Nafl. 30,- aan boeken bij de boekenstand, maar ook tijdens de kinderboekenweek in de winkel.

De show is voor kinderen van 4 – 12 jaar en vind plaats op Landhuis Brakkeput Mei Mei, van 15.00 tot 19.00 uur. Kaarten kosten voor de kids Nafl. 5,00 en zijn alleen in de voorverkoop te koop bij Albert Heijn, Bruna, Landhuis Brakkeput Mei Mei en Marine Basis Parera.