liveincuracao.com

advertising | contact

Curacao information - LiveInCuracao.com

2009-04-24 Open dag UNA


Open dag UNA


Op zaterdag  25 april 2009 organiseert de Universiteit van de Nederlandse Antillen een open dag voor scholieren en belangstellenden  van 10.00 uur
s’ ochtends  tot 15.00 uur ‘s middags.

Alle 5 faculteiten van de UNA zullen stands hebben, welke bemand worden door huidige  studenten en personeel om voorlichting te geven over de verschillende bestaande opleidingen, maar tevens over nieuw te starten Masteropleidingen zoals de Masteropleiding Industrial Engineering en de Masteropleidingen  (hbo-1e graads), Papiamentu, Engels, Nederlands en Spaans Ook zal de nieuwe bachelor opleiding Fiscaal Recht en Economie een stand hebben, alsmede de sinds vorig jaar nieuw gestarte opleiding Bachelor Social Work.

Op de open dag is het mogelijk om bij de stand van het Career Center een studiekeuzetest te doen. Er is tevens een boekenmarkt waarbij nieuwe studieboeken met een flinke korting worden verkocht.
 
De open dag zal worden opgeluisterd met optredens van Area 51, DJ Juice en de folklore formatie Tronkon. Voor het programma van de open dag kan de website van de UNA www.una.an worden geraadpleegd.

Voor meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw
Mariela Da Costa Gomez marketing en communicatie medewerker van de UNA, tel. , e-mail: .