liveincuracao.com

advertising | contact

Curacao information - LiveInCuracao.com

2008-02-14 Hotel manager Academy Hotel benoemd.

PERBERICHT

Willemstad - Het bestuur van het “Academy” Hotel Curacao hebben Tirza Garmes-Daal benoemd als hotel manager voor de opening van het “Academy” Hotel. Tirza zal de komende maanden de opening voorbereiden  en het Academy hotel na de opening gaan managen . Tirza Garmes-Daal was 1 van de kandidaten die gereageerd heeft op de wervingsadvertentie in 2007.
Tirza heeft een afgeronde Middelbare Hotelschool en een Bsc. in International Hospitality Management van de Christelijke Hogecshool Noord Nederland te Leeuwarden. Tirza heeft gewerkt bij  Marriott Amsterdam , Hilton  Rotterdam en bij het Marriott Curacao. Met de nodige ervaring in Rooms Division Management, Human Resource Management, Sales en Food & Beverage gaat zij met volle enthousiasme het project Academy Hotel Curacao openen.
De 30-jarige “yu di korsou” heeft het volste vertrouwen dat onze lokale studenten door middel van dit project een goede voorbereiding krijgen voor een baan in de groeiende toeristische sector. De Curacao Hospitality Training Foundation( onderdeel van hospitality & Tourism organisatie CHATA)  en de Stichting Academy Hotel zijn trots de talentvolle en enthousiaste Tirza Garmes-Daal in het team te verwelkomen.
Dankzij een financiele bijdrage van USONA en de MCB bank is het project nagenoeg financieel rond en kan begonnnen worden met de verbouwing en inrichting van het gebouw.
De eerste gasten en studenten  kunnen, als alles volgens planning gaat, in de 2e helft van 2008  verwelkomd worden in het Academy Hotel volgens voorzitter Paul Kok.