liveincuracao.com

advertising | contact

Curacao information - LiveInCuracao.com

Bea Moedt

Op 18 januari 1950 werd in Rotterdam Bea Moedt geboren. Sinds januari 1993 woont zij samen met haar man op ‘Nos Dushi Kòrsou’. Ze omschrijft zichzelf als ‘Curakamba’; geen Curacaoënaar maar ook geen Makamba meer.

Foto’s maken vond ze altijd al schitterend, maar – nadat haar oude Nikon was overleden en ze een nieuwe D90 had afgeschaft – is het fotohek van de dam. Met haar foto’s legt ze de emoties bij mensen met uiterste precisie vast. Ze beperkt zich echter niet tot mensen, ook dieren en de natuur zijn prachtige onderwerpen om te fotograferen op Curacao. Het geweldige fotoparadijs zoals zij het eiland terecht noemt.

Foto’s delen met anderen en daar reacties op krijgen vindt ze helemaal leuk.
liveincuracao.com is blij met de gekregen mogelijkheid om haar prachtige impressies met anderen te delen.
Regelmatig zal zij op de site haar foto’s laten plaatsen.

Kijk ook op haar website www.curacao-foto.com

 

Carnival

Carnival 2011

Klein Curacao

Dieren

Leven in Curacao

Evenementen

Mensen

Natuur

Sport

Dieren 

Schepen

Zonsondergang